Despre mine

Numele meu este Floris. Floris Dana. Însă pentru majoritatea, numele meu este doar Floris.

Port cu greutatea unei conştientizări recente un nume de floare. Floris, în latină înseamnă floare. Îl port ca pe un talent, ca pe un dar scump ce mi-a fost încredinţat să îl folosesc cu grijă. Floris este ştampila pe care am pus-o şi o voi pune mereu peste o creaţie proprie. Este numele care reprezintă partea frumoasă, creatoare, artistă a sufletului meu, care lasă loc Danei să se agite, să se înece în propriul haos, să picteze în culori neasortate imagini, să murdărească şi să păteze, să marcheze alte vieţi. Floris face flori din mucegai, este autoarea articolelor din secţiunea de beletristică.

Ar fi multe de spus despre mine, ne-am putea cunoaşte într-o viaţă întreagă. Dar mai simplu e să înşir câteva rânduri aici.

Îmi place să scriu. De aici pasiunea pentru blogging pe care o am încă din 2010, primul meu blog a fost Orange Pages, unde am scris doar beletristică şi câteva rânduri mai personale.

Ador pisicile. Sufleţelul meu blănos are în prezent 18 ani şi multă iubire, nemăsurabilă în zile.

Am un neastâmpăr în mine, sunt mereu pe picior de plecare, mereu cu gândul la vacanţă şi la călătorii.

Doar că am un job care mă readuce la realitate. Când nu sunt blogger sau iubitoare de pisici, când nu sunt în vacanţă sau cu gândul la weekend, sunt specilialist marketing. Şi îmi place.

***

Dacă vrei să stăm de vorbă, scrie-mi pe florisdanap@gmail.com